Antibiotika

Det pratas om att det nu är en fara då bakterier börjar bli resistenta mot alla typer av penicillin. Är vårt sista hopp ute? Eller finns det redan många andra effektiva metoder som läkarvården inte vill kännas vid? Eller snarare finns det metoder som läkemedelsbolagen lobbar bort från forskares och läkarnas medvetande? Det starka antibiotika vi får tar också död på många av våra nyttiga bakterier och på så sätt sänker vårat immunförsvar. Det är inte bra men ses som en nödlösning. Många gånger kanske det finns bättre och billigare alternativ som dock läkemedelsbolagen går bet på sin vinst.

Naturlig antibiotika

Förutom penicillinet så har vi eteriska oljor tex. Många har väldokumenterad hälsoaffekt. Känd antibakteriella oljor är OreganoTea Tree, Nejlika eller Kanel som också stärker vårt immunförsvar. Andra högkvalitativa oljor finns på Doterra som blandningar som OnGuard. Manuka Honung har också helande effekter. Kollodialt silver har visat sig väldigt effektiv och det har märkts genom då så många skumma kampanjer har förts mot det där det till exempel har förväxlats med silvernitrat. Echinacea har också en bra antibakteriell verkan. Vitlök är annars en traditionell effektiv kur som vi har nära tillhands.

MMS

Det helt ofarliga klordioxid eller Miracle Mineral Supplement har visat sig väldigt effektivt och har fått läkemedelsmaffian svårt att sova. Det är godkännt att användas i vårat dricksvatten så de gav maffian huvudvärk när de insåg dess enorma helande effekt. Det gör allt i sin makt för att förhindra vår medvetenhet om denna produkt genom att skapa kampanjer som spelar på våra rädslor. De vill att det ska glömmas bort i ett hörn. Så här kan det användas. Klordioxid kan också bildas naturligt i kroppen.

Media och läkemedelsmaffian vill gärna blanda ihop saker för att få vissa effektiva produkter att framstå som farligt. Det gillar att röra ihop saker så att man blir snurrig. Det kan vara jobbigt att ta reda på hur det hela ligger till när man är sjuk och orkeslös så bäst är att reda upp bergreppen innan. MMS eller klordioxid är inte samma som klorin. Det är skillnad på medicinsk cannabis och den rökta THC höga marijuanan. Det är en markant skillnad på silverjoner/nanosilver och silvernitrat!

Wikileaks leaked document on MMS

Boosta immunsystemet för att förbygga

Antiinflammatorisk mat har nyligen med rätta blivit mycket hett i Sverige. Det är mat som kanel, gurkmeja, ingefära, kokosolja omega-3, grönsaker, bär, frön och nötter i ett nötskal.


Läs mer

Dokumentärer

Silverbibeln – 61min (Svenska)

Böcker

Herbal Antibiotics – Stephen Harrod Buhner 

Dela: