Om oss

Jag som underhåller hemsidan har studiebakgrund inom fysik och bioteknik. På senare år har jag också intresserat mig för yoga och medvetande.

När jag startade en lågkolhydratkost märkte jag min första markanta förändring, vilket jag tror främst berodde på uteslutningen av mejeri- och spannmålsprodukter. Det fick mig att börja experimentera med mig själv och började med något som heter biohacking. Jag beslutade att övervinna mina största sociala rädslor och reste över stora delar av världen. Senare började jag meditation och åkte på ett långt retreat med plant-medicinen Ayahuasca i Amazonas djungel.  Det var en viktig erfarenhet och det kändes naturligt att  utesluta fisk och kött från min diet. Jag började förstå vikten av intuition framför logik. Jag fick större nyfikenhet att utforska världen då jag förstod den är så mycket rikare än vad jag tidigare hade trott. 

Efter hand började jag fascineras för solen vilket ledde mig till HRM metoden (Sungazing) som är utvecklad av Hiran Ratan Manek. Det är en enkel meditativ metod där man tittar direkt mot solen. Metoden har ökat i popularitet de senaste åren och det finns idag miljontals utövare. Efter en kortare tids utövande fann jag den än mer avancerade solyoga formen utvecklad av Sunyogi. Jag insåg tidigt fördelarna med den här metoden och tog snart en nybörjarkurs i Juli 2015. Den här metoden är betydligt kraftfullare, men framförallt spirituellt säkrare än Sungazing då den följer noga stegen i Ashtanga Yoga utan att hoppa över de viktiga grunden.

Sedan dess har jag tagit den avancerade kursen i solyoga (steg IV) och bott totalt ett år i Sunyogis Ashram i Indien där jag nu även har avslutat Sunyoga steg V.

Du kan kontakta mig på e-mail: axelaxelj@gmail.com

All kunskap du någonsin behöver finns i solen” Sunyogi

Dela: