Om oss

Jag som underhåller hemsidan har studiebakgrund inom fysik och bioteknik. På senare år har jag också intresserat mig för studier av yoga och medvetandet.

När jag startade en lågkolhydratkost märkte jag min första markanta medvetande förändring, vilket jag tror främst berodde på uteslutningen av mejeri- och spannmålsprodukter. Mitt nästa stora steg i att expandera medvetande var när jag fokuserad på att övervinna mina stora rädslor och fobier i livet. Snart därefter började jag med meditation och gjorde därpå ett långt fokuserat retreat med plant-medicinen Ayahuasca i Amazonas djungel.  Det var ett stort språng och erfarenhet som fortfarande efter lång tid bearbetas. Därefter kändes det väldigt naturligt att utesluta även fisk och kött från min diet och jag förändrades och förstod vikten av intuition framför logik. Jag fick nu stort intresse att utforska världen, då jag förstod den var så mycket rikare än vad jag tidigare hade insett och att vi har en förmåga att utveckla oss själva så att vi kan begripa så mycket mera.

Jag började fascineras för solen vilket ledde mig till HRM metoden (Sungazing) som är utvecklad av Hiran Manek. Det är en enkel meditativ metod där man tittar direkt mot solen. Metoden har ökat i popularitet på senare tid och det finns idag ett stor andel utövare. Efter en kortare tids utövande fann jag den än mer avancerade solyoga formen utvecklad av Sunyogi. Jag insåg tidigt fördelarna med den här metoden och tog snart en nybörjarkurs i Juli 2015. Den här metoden är betydligt kraftfullare, men framförallt spirituellt säkrare då den följer noga stegen i Ashtanga Yoga utan att hoppa över de viktiga grunden.

Sedan dess har jag tagit den avancerade kursen i solyoga (steg IV) och bott totalt ett år i Sunyogis Ashram i Indien där jag nu även har avslutat Sunyoga steg V.

Du kan kontakta mig på e-mail: axelaxelj@gmail.com om du vill fråga om något eller har några synpunkter. Följ oss också på Facebook!

All kunskap du någonsin behöver finns i solen” Sunyogi

Dela: